آموزش کار و ثبت نام در سایت Freelancer | پارت دوم

آموزش کار و ثبت نام در سایت Freelancer | پارت دوم
ساخت پروفایل موثر در سایت Freelancer
پس از ساخت حساب کاربری که در پارت قبلی این مقاله توضیح داده شد.، جهت استفاده از سایت Freelancer وقت آن است که پروفایل خود را آماده کنید.
در نظر داشته باشید که تعداد بسیار زیادی فریلنسر آماده به کار در این سرویس هستند. پس با تهیه اکانت و پروفایل مناسب می توانید در نمایش مهارت ها و رقابت با سایر کاربران موفق تر باشید. برای ساخت پروفایل باید موارد زیر را کامل کنید:
Headline
این قسمت عنوان و تیتر معرفی شما است که می تواند شامل مهارت شما باشد. اولین چیزی که افراد با مشاهده پروفایل شما می بینند این قسمت است که نمایانگر حرفه شما است.
Personal Bio
در مورد خوتان و کارتان در این قسمت بنویسید. زمان تجربه های کاری، دستاورد ها و هر چیزی که می تواند به کارفرما نشان دهد که شما می توانید انتخاب او باشید را بنویسید.
Portfolio
نمونه کاره ای قبلی را معرفی کرده و یا به نمایش بگذارید.
Work Experience
تجربه های کاری خود را معرفی کنید.
Education
تحصیلات خود را اعلام کنید.
Set Your Rate
نرخ رنج دستمزد خود برای کار در سایت فریلنسر تعیین کنید. (مبالغ منصفانه باشد نه آنقدری که زیاد باشد و نظر مشتری را جلب نکند و نه آنقدر که خود را کم مهارت نشان دهید)
Certification Exams
آزمون هایی که می توانید انجام دهید تا تخصص خود را در زمینه های مختلف نشان دهید.
این آزمون ها در سطوح مختلف هستند و شامل پرداخت هزینه می شوند. همچنین برخی از مشاغل نیازمند دریافت Certification هستند.
پیشنهادات و گزینه های عضویت در سایت Freelancer
در ادامه آموزش استفاده از سایت Freelancer باید بگوییم که عضویت شما در سایت رایگان است اما محدودیت های زیادی برای شما اعمال می شود. به طور مثال می توانید فقط ۸ پیشنهاد در هر ماه بدهید. بنابراین در نهایت مجبور می شوید که اشتراک کاربر ویژه سایت را بخرید.
هزینه اشتراک سایت Freelancer بسته به سطوح مختلف متفاوت است و پیسنهادات ویژه ای بر اساس تعداد پیشنهادات ماهانه، روش اخذ درامد، تعداد مهارت ها، استفاده از نوتیفیکشن و.. وجود دارند. می توانید از سطوج پایین و ارزان قیمت تر شروع کنید و به مرور آن را افزایش دهید.
پیدا کردن کار در سایت Freelancer
حال به هدف اصلی خود یعنی پیدا کردن کار و کسب درآمد از سایت Freelancer می رسید. شما برای پیدا کردن کار های مناسب باید سخت جستجو کنید. برای افزایش تجربه کار در Freelancer پیشنهاد می کنیم کارهای ساده و ارزان را در ابتدا انجام دهید تا نمونه کار و سابقه کاری برای خود بسازید. همینطور برای پیدا کردن شغل می توانید از فیلتر های زیر استفاده کنید:
- Project Type: شما می توانید نوع پروژه که در ادامه معرفی می کنیم را انتخاب کنید.
- Skills: مهارت های مورد نیاز برای پروژه ها
- Listing Type: از بین گزینه هایی مانند تمام وقت، فوری و.. حالت مورد نظر خود را برای مرتب سازی لیست استفاده کنید.
- Fixed/Hourly Price: نوع قیمت گذاری پروژه (ساعتی و ثابت) و همچنین میزان حداکثر و حداقل را می توانید تعیین کنید.
- Location: محل جغرافیایی برای اجرای کار
- Language: زبانی که پروژه در آن به باید تهیه شود.
انواع شغل و پروژه های موجود در سایت Freelancer
در این سرویس شغل ها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که ساختار و هزینه های متفاوتی دارند:
- Hourly Projects: پروژه های ساعتی که در آن شما و مشتری با نرخ ساعتی موافق می کنید و در ازای میزان زمانی که برای پروژه قرار داده اید، دستمزد دریافت می کنید. در این موارد شما اید برنامه Freelancer Desktop App را نصب کنید تا با همکاری کارفرما، روند انجام پروژه نظارت شود و ساعت نهایی که کار می کنید ثبت شود. همچنین از روند انجام کار عکس گرفته می شود.
- Fixed Projects: پروژه های ثابت که در آن قیمت مشخص شده است و شما و مشتری آن را قبول می کنید یا بر سر آن به توافق می رسید.
- Contests: رقابتی که در آن کارد آن ها و کارشناس ها با یکدیگر رقابت می کنند. این نوع کار کاملا به نفع مشتری است و در آن فریلنسر ها باید پروژه کامل را ارسال کنند تا کارفرما تنها یکی از آن ها را که بهتر می داند انتخاب کند.
- Services: خدمات پیشنهادات شغلی است که توسط خود فریلنسر ها قرار داده می شود. شما انتخاب می کنید که چه خدماتی می دهید (با پیشنهادات وتخفیف های خاص) و یک پست تهیه می کنید تا مشتری به سراغ شما بیاید.
- Preferred Freelancer Program: در این دسته معیار های خاصی وجود دارد که فقط واجدین شرایط می توانند آن ها را قبول کنند. درامد این قسمت بیشتر است ولی فقط افرادی که مهارت خود را ثابت کرده و Certification دارند می توانند پیشنهاد بدهند.
اموزش کامل سایت Freelancer، ارسال پیشنهاد برای کار در سایت Freelancer
در هنگام استفاده از سایت Freelancer وپس از پیدا کردن پروژه مورد نظر خود، با کلیک روی Bid on This Project می توانید یک پیشنهاد برای انجام آن کار ارسال کنید. در این پیشنهاد باید مبلغ پیش پرداخت، ضمانت، در برخی مبلغ پیشنهادی انجام کل پروژه و مطالب مورد نظر خود را بنویسد. این قسمت یکی از مهم ترین گام های دریافت پروژه است.
برای ارسال پیشنهاد موارد زیر را در نظر بگیرید:
- شرح کامل پروژه یا شغل را بخوانید.
- سوالات و ابهامات را بپرسید.
- هر پیشنهاد را منحصر به فرد بنویسید و عمل کپی پیست کردن متن پیشنهادات برای هر پروژه را انجام ندهید.
- در صورت امکان نمونه کار ها مشابه پروژه را جداگانه در پیشنهاد خود قرار دهید.
- زمان مورد نیاز و هزینه ها را کامل در نظر بگیرید.
- نقاط عطف و مثبتی در کار خود نسبت به سایر همکاران قرار دهید تا به مشتری آپشن بیشتر بدهید.
مدیریت پروژه در سایت Freelancer
پس از این که کارفرما به شما اطمینان کرد، باید پروژه را به بهترین شکل ممکن پیش برده و مدیریت کنید. پیشنهاد می کنیم به طور مرتب وضعیت پیشرفت را گزارش دهید، اگر جزییات روشن نیست آن را مطرح کنید و برنامه ریزی برای اتمام به موقع داشته باشید.
با دریافت بازخورد مناسب پس از اتمام کار، پروژه های بعدی را راحت به دست خواهید آورد.
برگرفته از anzalweb.ir
دیدگاهتان را بنویسید